WYSIWYG Web Builder
Copyright © 2011   ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: Info@wittewieven.nl
Bungalowpark-Camping "De Witte Wieven"
Bungalowpark-Camping "De Witte Wieven"
+31 (0)341252642
Uw tweede huis

Een vaste staanplaats in het bos
Met een vaste staanplaats op de Witte Wieven op de veluwe ervaart u uw vrije dagen en vakanties  die ze waardig zijn: totale vrijheid!
Op een vaste staanplaats met uw eigen bungalow of stacaravan geniet u van iedere vrije dag. U neemt weer de tijd voor elkaar en geniet van het buitenleven, eventueel het campingsfeertje en natuurlijk van de bossen, het strand en het veluwemeer.

Uw tweede huis op de Witte Wieven heeft een ruime plaats (bungalows 200m2, stacaravans 150m2) voorzien van aansluiting op 10 ampère elektra, water, riool, gas en eventueel CAI.
De keuze van bungalow of stacaravan is aan u en net als thuis, kunt u ook uw eigen plek / vaste staanplaats in het bos naar eigen smaak inrichten!

Een vaste staanplaats in het bos iets voor?
Heeft u het geluk om zo vanaf huis te gaan fietsen, hard te lopen, wandelen met de hond of te vissen? Of in alle rust en in een mooie omgeving hobby’s uit te oefenen als tuinieren, schilderen, lezen, plezier maken met uw (klein)kinderen…
Een vaste staanplaats met uw eigen bungalow of stacaravan wordt al heel snel uw tweede thuis!
Wilt u meer weten omtrent de mogelijkheden van uw vaste staanplaats ? Neem telefonisch contact op  tel. +31 (0)341-252642 of stuurt u een e-mail naar info@wittewieven.nl.

Bekijk de
prijslijst vaste plaatsen

Parkreglement

Plan (her)inrichting jaarplaatsen
klik hier voor de objecten die momenteel te koop staan.
WYSIWYG Web Builder